Öppettider i galleriet

Nu under januari och februari håller jag gårdsgalleriet stängt för besök och passar på att jobba i ateljén och ladda för den varmare årstiden. Självklart kan ni förboka ert besök om ni är en grupp eller har fått långväga gäster som vill göra ett besök. Jag öppnar upp i mån av tid, ring eller sänd ett meddelande. 
Galleriet har åter öppet helgen 7-8 mars kl. 12-16
Varmt välkomna!

Nyköpings bomässa 14-15 mars

Även i år kan man träffa mig på Nyköpings bomässa på Rosvalla helgen den 14-15 mars. Under helgen håller gårdsgalleriet stängt och flyttar istället in på ArtJam-torget  på bomässan på Rosvalla. Vi kör kreativa aktiviteter med flera aktörer och håller inspirerande workshops hela helgen.

Självklart återkommer även aktiviteten "konstnär-för-en-dag" , där du eller ditt barn kan måla en tavla och få tips och vägledning samtidigt som ni har kul tillsammans med andra. Carina och Rustik Gårdsbutik är på plats  och visar härliga måleritekniker med Annie Sloan Chalkpaint. 

Så boka i  helgen 14-15 mars i kalendern redan nu... 
– Det blir en toppenkul helg!

Konstrundan -öppet hus 16-17maj

Helgen 16-17 maj är det återigen dags för det stora vårtecket här i bygden. Då öppnar mängder av konstnärer och konsthantverkare upp sina ateljéer och bjuder in för besök.

Välkommen att titta förbi gårdsgalleriet kl.10-17 under helgen, självklart finns fika med hembakat, precis som det ska vara här på landet!