Stora drömmar och oändlig kreativitet

Våren 2020 har varit mycket märklig, på många sätt. Trots all oro och osäkerhet kring läget i världen tenderar vi människor att anpassa oss till rådande verklighet. Aldrig tidigare har kreativitet och påhittighet blommat så hos gemene man som nu. Eftersom samtliga större evenemang kom att ställas in blev det inger Art Jam i Nyköping denna vår. Men vi laddar hoppfullt  inför nästa år och nya möjligheter som vi tror kommer att genomföras. Hoppas vi ses under 2021!

Säkerligen kommer mänskligheten ut ur detta med ny visdom, större omtanke och många nya värderingar och insikter. Hoppas att även Du kan och vill lägga lite av din tid på att skapa en vackrare värld. Låt kreativiteten färdas fritt, den får iallafall gärna spridas!
På återhörande!

Ta hand om er!

Inställt evenemang: Nyköpings bomässa på Rosvalla helgen den 14-15 mars. Gårdsgalleriet  flyttar in på ArtJam-torget  på bomässan på Rosvalla. Det blir grafitti-show och vi kör kreativa aktiviteter med flera aktörer och håller inspirerande workshops hela helgen. Självklart återkommer även aktiviteten "konstnär-för-en-dag" , där du eller ditt barn kan måla en tavla och få tips och vägledning samtidigt som ni har kul tillsammans med andra. Carina och Rustik Gårdsbutik är på plats  och visar härliga måleritekniker med Annie Sloan Chalkpaint.