lite funderingar och vad som är på gång...

2017 > 03

Efter ett antal händelserika dagar med full rulle, målande, fixande, bärande, snickrande och planerande fick vi en mycket rolig och färgstark mässupplevelse. Många skratt och intressesanta samtal, beställningar och nya kontakter så det känns toppen!

Min auktion till förmån för Barncancerfonden inbringade 3500kr. Känns bra att  kunna bidra till något fint ändamål!
Nu ska jag försöka hinna njuta lite av vårsolen innan det är dags attt kavla upp ärmarna igen inför årets version av Konstrundans Öppet Hus den 6-7 maj. I år kommer jag givetvis att ställa ut min konst i ateljén på Rustik Gårdsbutik. I år byter även min lilla gårdsmarknad som jag brukar köra i samband med konstrundan, namn och plats från Berga-Tuna Vårmarknad till Rustik Vårmarknad & Konstrundan. Kommer bli toppen!

Läs hela inlägget »

Nu är produktion och planering i full gång inför NYKÖPINGS BOMÄSSA! Det känns otroligt roligt att delta i mässan detta år som har det historiska temat Gästabudsåret. Det kommer ju innebära ännu mer av det goda! Vi vågar lova att alla besökare erbjuds att få bli både riktigt glada och mätta med både inspiration och massor av ätbart. Härligt!

Trenden att återbruka möbler och sätta sin personliga prägel på sitt hem fortsätter ju att växa, så vi vill få fler att upptäcka glädjen i att måla och skapa personlig inredning till sitt hem. Med Chalk Paint kan du måla både möbler och inredningsdetaljer, eller varför inte göra egna konstverk. Carina visar de olika teknikerna, ger expertråd och du får självklart prova på att måla med färgen! I montern finner du färgstark och personlig konst och unika handmålade skyltar. Vi tror att du ska bli riktigt inspirerad att själv sätta igång! 

I monter G27 bjuder jag och Carina från Rustik Gårdsbutik på färgfest för att välkomna våren! Självklart har vi bra mässpriser på färg och konstverk under hela helgen!
 


Under helgen startar vi även en tävling om en BARNRUMS-MAKEOVER och jag målar klart ett konstverk som vi auktionerar ut till förmån för Barncancerfonden... -Mer detaljer om detta inom kort i två separata inlägg :-)

Varmt Välkommen till oss i monter G 27 i Gästabudshallen!
/Rosa & Carina

Läs hela inlägget »