ThE ARTWORK

Som kreatör kan man ibland känna att man behöver prestera "mer av samma" för att visa sin egen stil, men hur jagän gör så har jag tydligen en  ganska signifikant formspråk i det jag skapar. Ofta får jag kommentarer av typen "Visst är det väl du som har gjort den".

Fantastiskt trivsamt tycker jag, och gör numera precis det jag känner för. Ibland målar jag mer traditionellt och med nästan fotografisk precision, ibland mera lekfullt med massor av färg och lite galna proportioner. Att ständigt utvecklas och prova nya tekniker och material känns viktigt för mig.  Att ha roligt när man jobbar och vara nöjd med det man gjort är nummer 1!

lustkonst

Fokus på kärlek och livslust

Porträtt & Djur

Att få fram modellens personlighet är målet.
Ögonen är ju som bekant "själens spegel". Ibland blir resultatet nästan fotografiskt, ibland lite mer som en karikatyr.

retro, Cars & Pinup

Bilar och vackra damer

GRAfisk design & Illustration

Jag jobbar med både texter, foto samt digital grafisk produktion. 
Det kan vara allt ifrån en vinetikett, en logotyp eller en hel grafisk profil. 
Du kan även beställa traditionellt tecknade/ målade  illustrationer "på bordet" som gratulationskort till bröllopet etc..  
Välkommen med din idé!

DEKOR & INREDNING

Ibland söker man det där lilla extra personliga objektet eller tavlan till en specifik miljö. Då finns möjligheten att få hjälp med möbelmålning, väggdekor, skyltar och styling... Fråga gärna!

hantverk & TRÄDGÅRD

Stort intresse för trädgård och återbruk inspirerar till konst... 

#workinprogress #girlinboots #mammarosaartworks

Tusen tack för din konst som berör i själ och hjärta! Fantastiskt med energi, glädje och inspiration till livets mysterium! / Lottie

Du är så inspirerande och en verkligt varm människa. Din konst är otroligt uttrycksfull och speglar den jag upplever att du är. Tack för att jag fick möjligheten att vara en del. / Linda

Thanks for a wonderful event, vibrant colours and happy feelings! Thanks a lot! / Irina

 

"Let some artwork
add a little sparkle to your everydaylife"