Den ljusnande framtid är vår...

Oj, vad tiden går fort när man har roligt!
Helt plötsligt händer allt på en gång. Trädgårdens växter och djurliv har vaknat, inspirationen sprudlar och dygnets timmar är alldeles för få. Mycket finns att se fram emot, men ändå behöver man ju ta några små stunder emellanåt till att göra... ingenting! 

För många år sedan när jag pluggade marknadsföring och var bekymrad över att det ibland kändes som om man inte kom framåt (tillräckligt fort), så sa min studievägledare en jättefin sak: "Om du tänker dig livet som en stege, så är alla delar lika viktiga, även mellanrummen!"  
Otroligt bra sagt! Så jag passar på att unna mig att njuta av mellanrummen, så att min stege är stabil och leder dit jag vill. Långsamt ibland och ibland i små glädjeskutt ;-)

Efter konstutställning och Bomässa laddar vi nu för årets Konstrunda. I år har jag ju flyttat min ateljé hemifrån till Rustik Gårdsbutik på Öllsta, och därför har vi döpt om Berga-Tuna Vårmarknad till RUSTIK VÅR - Marknad och Konstrundan. Kommer att bli toppen! Hojta till om du vill vara med och stå på marknaden! 
 

Jag målade ju en somrig målning i montern under Bomässan. Denna auktionerades ut under helgen till förmån för Barncancerfondens arbete och det vinnande budet blev 3500kr!

Jättekul att kunna bidra!
(sedan kom ett litet Diplom på posten som tack :-)  

Med allt som händer i världen är det viktigt att stanna upp och värdesätta allt vi har. Saker som många tar för givet skulle vara en stor skatt för andra. Så gå ut och njut av dagen, se dig omkring och lev fullt ut!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-