ARTISHOW
GRUPPUTSTÄLLNING
STENHALLEN BORGHOLM
21 -27 juli
 

GRUPPUTSTÄLLNING
Galleri fiskhuset nyköping
30 juni - 30 juli
 

 30 juni - 6 Juli
sommarutställning i BORGHOLM
ROSAMY COTINO    ALEXIS OYOLA
MORGAN YNGVE

TIDIGARE...

För tredje året Körde VI ARTJAM på Nyköpings Bomässa på Rosvalla, den 18-19 mars.DEt var Stor konstutställning med tio konstnärer, konst, design, livemåleri, prova-på workhops med mera!
 

2022
Varmt Tack till alla besökare, kollegor och kunder för ett härligt konstår!

Konståret 2022 bjöd på mängder av nya intryck och uttryck men även mycket intensivt jobb. Det har blivit långa timmar i ateljén och jag har funnit ny inspiration. Är också glad över min medverkan i gruppen ARTIS SHOW som verkar för ett utbyte mellan den spanska och svenska konstscenen.
Många utställningar och många nya konstverk blev det!

Jag och Morgan Yngve åkte ner tillsammans med kollegan Alexis Oyola och närvarade vid vernissagen. Efter en rivstart med värme och härliga dagar i Spanien var vi laddade vi inför sommarens utställningar.  

Dreaming of you samt Dancing with fire är två mina konstverk som varit utställda på CAC Mijas i Malaga, Spanien.

28 maj till den 30 juni medverkade mina och flera svenska konstnärers verk på samma museum (CAC MIJAS) som självaste Salvador Dali och Pablo Picasso! 

Först ut var vår egen utställning Journey into the unknown i Falsterbo.

Här ser du videon från min och Morgan Yngve´s  gemensamma utställning i Falsterbo 2022.

Vernissage på Galleri Stenhallen i Borgholm i juli
Vernissage på Galleri Stenhallen i Borgholm i juli

I juli ställde jag ut i mysiga Galleri Grip på Kungsholmen i Stockholm.

Under september medverkade min konst i KONSTKUPPEN – en spännande samlingsutställning med svenska och spanska konstnärer från Artis Show i Gamlestaden Göteborg. 
Se mer på instagram:
@konstkuppen

Sedan blev det intesiva dagar tillsammans med Morgan och Alexis Oyola på konstmässan på Luftkastellet i Limhamn. Långt över tvåtusen besökare och en kanonhelg!

Året avrundades med fyra härliga evenemang i december inkluderat ett varmt återseende med våra kollegor i Artis Show. Medverkan i Julsalongen på Galleri Zebra i Södertälje  Adventsöppet och välbesökta Nyårspromenaden på Bryggeriets Kulturcentrum i Nyköping.