Även om de flesta känner mig som Mammarosa, en konstnär som målar dynamiskt och färglatt, så har jag en bakgrund från en grafisk produktionsbyrå som grafisk formgivare och illustratör. Att kombinera text med bilder, för att skapa en visuell förstärkning, är en annan typ av skapande som är otroligt stimulerande för min kreativitet. 

Parallellt med det fria skapandet tar jag därför fortfarande, i mån av tid, uppdrag inom grafisk design och formgivning och utför även porträtt- och illustrationsuppdrag.
 

DET HÄR ÄR VISUELL FÖRSTÄRKNING

  • Illustrationer lättar upp en trycksak som innehåller mycket information och skapar "andrum" för reflektioner. Dessutom ger de en personligare prägel på budskapet. 
  • Rätt bilder kan göra ett förlopp eller en målsättning ännu mer greppbar för läsaren. 
  • Ofta har man lättare att minnas och "köpa" ett budskap som illustrerats med bilder. Något är värt att budgetera för i planeringen av en trycksak eller en presentation. Vad vill du uppnå och vad är det värt?
  • En bild förstärker budskapet och skapar en naturlig symbolik som även kan bidra till en "vi-känsla"och en visuell image. Ett vanligt exempel på det kan var en bildikon som i en logga för ett företag eller varumärke. 
  • Konst är förträffligt när man vill omge sig med sublima visuella intryck som förstärker sammanhanget.  Kanske du bestämt dig för att manifestera något viktigt i ditt liv? Det kan vara en bedrift du är stolt över, ett vackert minne, en relation ni vill celebrera eller en egenskap eller känsla du vill boosta dig själv med genom att ha det i din inredning? Så vad är det första du tänker på just nu?