TJÄNSTER

GRAFISK FORM OCH VISUELL FÖRSTÄRKNING

Jag har förutom måleriet även en bakgrund som grafisk formgivare och illustratör. Att kombinera text med bilder, för att ge en visuell förstärkning, är ett annan typ av skapande som är otroligt stimulerande för kreativiteten. Därför gör jag i mån av tid, olika uppdrag inom grafisk design och formgivning och utför även porträtt- och illustrationer.
 

PORTRÄTT

  • Illustrationer lättar upp en trycksak som innehåller mycket information och skapar "andrum" för reflektioner. Dessutom ger de en personligare prägel på budskapet. 
  • Rätt bilder kan göra ett förlopp eller en målsättning ännu mer greppbar för läsaren. 
  • Ofta har man lättare att minnas och "köpa" ett budskap som illustrerats med bilder. Något är värt att budgetera för i planeringen av en trycksak eller en presentation. Vad vill du uppnå och vad är det värt?
  • En bild förstärker budskapet och skapar en naturlig symbolik som även kan bidra till en "vi-känsla"och en visuell image. Ett vanligt exempel på det kan var en bildikon som i en logga för ett företag eller varumärke. 
  • Konst är förträffligt när man vill omge sig med sublima visuella intryck som förstärker sammanhanget.  Kanske du bestämt dig för att manifestera något viktigt i ditt liv? Det kan vara en bedrift du är stolt över, ett vackert minne, en relation ni vill celebrera eller en egenskap eller känsla du vill boosta dig själv med genom att ha det i din inredning? Så vad är det första du tänker på just nu?

ART JAM

KURSER & WORKSHOPS MED MAMMAROSA

Ibland kör jag kortare workshops i måleri och skapande.*
Ni kan även få mig som föreläsare i kombination med livemåleri eller en prova-på-workshop i olika sammanhang.

Håll utkik i kalendern, och på instagram/ facebook. Om du vill sätta upp dig på intresselistan eller har en fundering, så sänd  ett meddelande.

På återhörande och ha en härlig kreativ sommar!
/Rosamy
 

*Under året är jag även kursledare i måleri hos Folkuniversitetet Nyköping. I sommar har vi ett datum inbokat för måleriworkshop men i höst ligger flera datum uppe i kalendern. Se mer och boka din plats på: