UTSTÄLLNINGAR OCH MER SOM ÄR PÅ GÅNG...

ROSAS KONSTKALENDER

LÄNKAR:

Vårkänslor i februari

Med ljuset ökar kreativiteten och lusten att måla och skapa växer för varje dag som går. Drömmer och planerar just nu mina kreativa projekt både i konsten och i trädgården. Undrar hur tiden ska räcka till för allt jag vill göra. med andra ord känns det  som om våren kommer tidigt i år! 

Kommer även hålla lite målarkurser via Folkuniversitet under våren men kommer lägga mycket fokus på mitt skapande.
För framöver är det en hel del på gång som känns både roligt och spännande.

Under maj blir det först en stor utställning på Kinnekulle i samband med vårrundan, ska även försöka hinna med konstrundan här i Sörmland, medverka i en utställning Spanien med gruppen ARTISHOW och så min och Morgan Yngves egen utställning i härliga Falsterbo i juni. 
Mer färg och glädje till folket!

Önskar dig en härlig konst-vår och hoppas att vi ses!
/ Rosa

Vore roligt om du vill följa min instagram! 
mammarosaartworks

Senaste inläggen