Sommartider hej hej!

Älskade trädgård! Att tiden går fort när man har roligt är väl ingen nyhet. Ändå blir jag lika överraskad varje år när vårens och försommarens småpyssel utom- och inomhus, helt plötsligt nästan som i ett trollslag förbytts i ett frenetiskt, vattnande, grävande, planterande och fejande och fixande. Jag som tyckte att det fanns gott om tid... Men hoppsan, vad jag hade fel...igen.

En liten tumregel jag försöker hålla är att om man bara håller god marschfart fram till midsommar så är det i princip bara lite vattnande och gräsklippande att underhålla med sedan. Men sen har vi ju det här med min kreativa ådra...  

Jag älskar ju att hitta på nya projekt och är en riktig vän av Återbruk. Har samlat på mig en massa fina galler, plank, roliga krumelurprylar och en hel del andra grejor "som man kan göra något av".
Har dessutom upptäckt Annie Sloan´s Chalk Paint hos Carina på Rustik Gårdsbutik här i Kiladalen. Numera gäller deras motto "Paint Everything!" 

Så när ni har vägarna förbi och jag är hemma kan ni få se både konst, trädgårdsdekor, omgjorda möbler, bra-å-ha-prylar och en massa annat. Har ialla fall väldigt mycket idéer som skall bli verklighet - vilken dag som helst!  

Man måste ju stanna upp emellanåt och bara njuta av sommaren också!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-