en snickare blir konstnär...

Sedan i somras har det hänt mycket! Efter ett par månaders ivrigt byggande och fixande är nu nya ateljén ovanpå Rustik en verklighet! Nu får hammare och skruvdragare vila ett tag och nu är det äntligen dags att greppa penseln igen. Min familj ser fram emot att återfå familjens vardagsrum och jag ett alldeles eget krypin där jag kan skapa och filosofera. Sedan har jag ju fått toppensambos i Carina Wedin och hennes man Tomas! Det är ju GULD värt att jobba tillsammans med någon som delar visioner, har fantastiska idéer och härlig humor. Det här känns toppen! Välkomna att titta förbi!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-