Vårkänslor!

Det är märkligt hur vi nordbor påverkas av årstidernas växlingar. Från att ha varit råkallt (med Sörmländska mått) till tösnö och blöta raggsockar på morgonens hundpromenad... I normala fall vill man gömma sig framför brasan med en kopp te, med en hög inredningsmagasin inom armslängs avstånd...

Men vad gör lite blöta strumpor egentligen, när nu ljuset börjat återvända, vi befinner oss i årets gryning och allt känns möjligt.

Redan nu frestas man att börjat vår-röja inför den efterlängtade sommaren för i år ska det minsann hända grejor! Eller hur!? Jag tror att många med mig redan har börjat göra upp planer för de varmare årstidernas äventyr.  Det känns spännande, och fortfarande finns det tid till eftertanke, stora idéer och en massa skissande. Det kan ju vara en ombyggnad, ny möblering, ommålning av rum eller möbler, eller till och med en hel flytt, kanske en resa eller byte av jobb. Ja, det här året kan forfarande få rymma så mycket drömmar och visioner, visst är det toppen! 

Under januari och början av februari kommer jag jobba mycket i ateljén inför min utställning på Galleri Westerlind här i Nyköping. Årets utställning heter "FLOWER POWER" och går av stapeln den 11-22 februari. Temat inrymmer min glädje inför färg och former samt en hel del retroinspirerade verk som vuxit fram ur min tidiga faschination för romantiska Starlet och amerikanska filmaffischer.

Det känns kul att jobba igen... och som sagt; allt är möjligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-