Härlig mässa och ny energi

Efter ett antal händelserika dagar med full rulle, målande, fixande, bärande, snickrande och planerande fick vi en mycket rolig och färgstark mässupplevelse. Många skratt och intressesanta samtal, beställningar och nya kontakter så det känns toppen!

Min auktion till förmån för Barncancerfonden inbringade 3500kr. Känns bra att  kunna bidra till något fint ändamål!
Nu ska jag försöka hinna njuta lite av vårsolen innan det är dags attt kavla upp ärmarna igen inför årets version av Konstrundans Öppet Hus den 6-7 maj. I år kommer jag givetvis att ställa ut min konst i ateljén på Rustik Gårdsbutik. I år byter även min lilla gårdsmarknad som jag brukar köra i samband med konstrundan, namn och plats från Berga-Tuna Vårmarknad till Rustik Vårmarknad & Konstrundan. Kommer bli toppen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-