Ut på äventyr

Vaknade tidigt och kände mig makalöst pigg trots att det inte blivit många timmars sömn inatt. Som alltid innan ett evenemang är det många tankar som måste få plats i huvudet och inget skall glömmas bort. Efter gediget arbete och många veckors förberedelser är dagen kommen och nu är allt under kontroll, faktiskt. Känns roligt, spännande och härligt och ser verkligen fram emot helgen. Förutom gårdsmarknad med loppis, hantverk och fikaförsäljning så har helgen till ära fyra extra konstnärer flyttat in i stallet! Butiken är öppet som vanligt och jag och min konst finns självklart också på plats. Dessutom finns nya konstkort till försäljning. Så ge er ut på äventyr i vackra Kiladalen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-