Alltid på språng

Lustigt det är egentligen, ju mer man har att göra desto mer dyker det upp. En massa idéer och inspiration ligger och bubblar under ytan och bara väntar på att få iscensättas.  Det där med att "ta en paus" är allt som oftast precis runt hörnet, men sedan rullar det på igen. Visst är det kul, men det var länge sedan man satt en dag och bara hade tråkigt. Ja ni vet så där som barn kan säga, "jag har ingenting att göra , det är sååååå tråkigt".

Själv tycker jag att fenomenet att ha tråkigt är underskattat. Ibland behöver man checka ut från ekorrhjulet och bara vara. Tänk vilken möjlighet att vila sina sinnen (för att inte tala om sin kropp). Men å andra sidan så skulle nog jag inte ha tråkigt särskilt länge. Någon liten förbifladdrande fjäril skulle sätta fantasin i rullning och sedan vore det kört...
Idag lördag har jag vernissage på Galleri K, Kordinaten i Oxelösund, så om du vill ta en paus från shoppandet på Oxelö marknad så finns jag där fram till kl.15.00 Ha en fin dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-