Vårkänslor och planering

Efter en otroligt rolig Bomässa på Rosvalla den 18-19 mars, stundar nu förberedelser för såväl trädgårdsdrömmarnas genomförande samt allt fxande inför årets Konstrunda här i Östra Sörmland. Härligt när alla vaknar till liv och sprudlande idéer flyger runt och inspirerar fler till projekt. De närmaste veckorna kommer jag fokusera på arrangemanget Öppet Hus och föreningens hemsida där alla medverkande konstnärer och härliga verk ska uppdateras. Sedan blir det minsann måla av. Har skissat en del under vintern och längtar verkligen efter att sätta igång!
Nu känns det roligt igen och när dagarna är längre är allt möjligt...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-