Med konstrundan kom värmen!

Nu i helgen öppnade årets förhandsvisning av konstrundan på NK villan här i Nyköping.  38 av de drygt 60 konstnärer som deltar i öppet hus den 5-6 har valt att även visa upp sig i utställningen som pågår till den 28 april. Denna soliga lördag satte vi dessutom rekord i antalet vernissagebesökare! Det känns jätteroligt att få vara delaktig och ansvara för allt marknadsföringsmaterial och hemsida för konstrundan för andra året i rad. Det har blivit många timmar framför datorn, men så blev det ju  rätt bra tillslut ;-) Själv har jag inte hunnit måla så mycket nytt men jag har tavlan "Jungle Lovebirds" med på NK villan, där man dessutom kan äta jättegod lunch på vardagarna. Väl värt ett besök, såväl för sinnet som för magen! ;-)  Hoppas vi ses den 5-6 maj!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-