Sommarminnen, drömmar och projekt

Work in progress – Empowered 100x100cm Work in progress – Empowered 100x100cm

Efter en sommar med värme och sol över förväntan, känns det nu ganska skönt att plocka fram mysiga koftor och ljuslyktor framåt kvällningen. Trots att trädgården blivit hårt grillad dessa månader, finns liv kvar som de senaste dagarna poppat fram igen med nya knoppar i elfte timmen. Det är lätt att redan nu börja längta till nästa säsong och nya de projekt som ligger i skissboken. 

De senaste månaderna har jag nog mest varit lite överallt men ändå fått en del gjort. Hemmet och familjen har varit ett stort fokus och nu känner jag mig mer redo för, som man säger, "höstens utmaningar". I ateljén väntar en massa konstnärsmaterial  otåligt på mina idéer och det ska bli kul att sätta igång. 
 
Hösten smyger sig på med vindar, kringfarande löv och rodnande kärleksört. Själv tycker jag att detta är en härlig tid, när ordningen på något sätt återställs... Den äventyrslust som virvlat runt hand i hand med alla intryck och sprudlande sol har gjort mig lite mätt. Nu längtar jag efter lugn, harmoni och en känsla av överskådlighet. En önskan om "var sak på sin plats". 

Nästa helg firar vi återigen Kiladalens Dag här i området. På lördag mellan 10-15 har de flesta aktörerna längs gamla E4 öppet och bjuder på överraskningar och fina erbjudanden... Vilken utflykt! (På kvällen avslutas dagen kl.18.00 med  konsert, gemytligt mingel och prisutdelning i Lunda Kyrka, självklart fri entré.) 

Själv finns jag precis som föregående år på plats hos Rustik GårdsbutikÖllsta i Jönåker. Vi har öppet ända till 16.00 och förutom konst, färg och inredning kan du här fynda på loppisen i logen och unna dig en smarrig go-fika. Varmt Välkomna!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sara » Alltid på språng:  ”För några veckor sedan började jag märka konstigt beteende från min man och fick..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-