Härliga höst – dags att njuta

Nu gäller det att bunkra upp med godsaker inför vintern. Man blir lätt lite av en ekorre så här års. Värmeljus, gott i frysen nya soffkuddar, härliga mattor och kanske ett par nya tofflor? Vem vet vad som känns mest angeläget nu. Vi har alla våra egna knep för att få det att kännas mysigt och trivsamt. Den senaste perioden har vi över hela vårt avlånga land samtidigt haft både höst, britt-sommar och vinter. Lite märkligt och spännande på samma gång. Det är i alla fall ingen tvekan om att vi behöver finna alternativa värmekällor. Jo, jag menar som goda värmande soppor, trevliga stunder med människor vi tycker om, och så härlig färgstark konst så klart! Jag målar och fixar så att det ska finnas en del att välja på när frosten nyper i kinderna. Så håll utkik framöver. 
Tills vidare; Ha de gott! 
/Rosa